Wie is Buurman?

Sinds 7 oktober 2012 heb ik mijn eigen website Buurman volgt Helmond Sport. Hierop schrijf ik, op geheel eigen wijze, over mijn belevenissen met Helmond Sport en aanverwante zaken.
Een aantal van mijn columns zijn geplaatst op Hellmondfanitics.nl  https://www.hellmondfanatics.nl,
Indehekken.nl www.indehekken.net/er-is-maar-een-club-in-brabant/ en op Metro.nl metrocolumn.nl/users/profile/181698.
Zelfs bij 'concurrent' Tilbo. com (Willem II) was ik te lezen.

Bovendien ben ik vaste columnist bij het toonaangevende

www.deweblogvanhelmond.nl/buurman/.

 
Maar men houdt Buurman ook in de gaten:helmondmauwt.blogspot.nl/2013_03_01_archive.html
 
Het is leuk om te zien dat zoveel mensen mijn site bezoeken en nog terugkomen ook. Zeker omdat Helmond Sport, relatief gezien, maar een kleine club is. Helmond Sport is, in mijn ogen, wel een unieke club. Hopelijk is het dat nog heel lang. Het 'Helmond Sport-gevoel' is niet altijd uit te leggen. En dat beleeft ook iedere Helmond Sport supporter weer anders. Via mijn columns probeer ik mijn gevoel bij Helmond Sport (en ook soms buiten het voetbal) een beetje uit te leggen. Tegen mensen die in de columns voorkomen wil ik zeggen,"'neem de stukjes niet te serieus".
 
Inmiddels is BUURMAN binnen Helmond en zeker binnen Helmond Sport een begrip geworden, maar er zijn genoeg andere supporters die veel meer voor de club doen. Daarom heb ik er ook voor gekozen om anoniem te blijven.
Inmiddels heb ik ruim 1.400 volgers op Twitter en 350 Likes op Facebook .
Veel leesplezier!
Groeten,