Steun Buurman

Bedankt voor je bezoek aan mijn website! Wil je BUURMAN verder steunen?

Sinds  oktober van dit 2012 heb ik mijn eigen website. Ik schrijf over mijn belevenissen met Helmond Sport en aanverwante zaken.Een aantal van mijn columns is tevens geplaatst op Hellmondfanitics.nl  https://www.hellmondfanatics.nl, Indehekken.nl https://bit.ly/Uv0Pwh en op Metro.nl https://metrocolumn.nl/view/cza3. Zelfs bij 'concurrent' Tilbo. com (Willem II) was ik te lezen  tilbo.com/nieuws/your-voice/12204-your-voice-appetjoek.html.

Lees meer:

Bovendien ben ik vaste columnist bij het toonaangevende

 

www.deweblogvanhelmond.nl/columnisten/buurman/

Toen ik mijn website begon, had ik dit nooit verwacht. Het is geen doel geweest om zoveel mogelijk bezoekers te krijgen op deze site. Er heeft, eerlijk gezegd, nooit echt een doel achter gezeten, 'gewoon voor the fun'. Maar ik moet toegeven dat het wel leuk is om te zien dat zoveel mensen mijn site bezoeken en nog terugkomen ook. Zeker omdat Helmond Sport, relatief gezien, maar een kleine club is. Helmond Sport is, in mijn ogen, wel een unieke club. Hopelijk is het dat nog heel lang. Het 'Helmond Sport-gevoel' is niet altijd uit te leggen. En dat beleeft ook iedere Helmond Sport supporter weer anders. Via mijn columns probeer ik dat gevoel een beetje uit te leggen. Tegen mensen die in de verhaaltjes voorkomen wil ik zeggen, 'neem de stukjes niet te serieus'.

 

Voor mijn website ben ik op zoek naar sponsors/ adverteerders.

Zie je als bedrijf, vereniging of instelling mogelijkheden om te adverteren voor een unieke doelgroep? Mail even.

Gratis wedstrijdkaarten (uit en thuis) voor Buurman zelf of voor bijvoorbeeld een prijsvraag, consumptiebonnen, zakjes chips of andere zaken in natura zijn ook welkom. Wees creatief!

 

Mail even naar: buurmanhelmondsport@gmail.com